Masaüstü Priz Modülleri

Masaüstü Priz Modülleri;
Yeni çalışma ortamı çözümleri ile Metalline, çeşitli ofis alanlarına yönelik uygulamalarda teknoloji, hız, ergonomi ve işlevselliği ön planda tutmaktadır.
Donatılmış ve donatılabilir masaüstü priz modülleri ile; dekoratif masaüstü prizleri, kapak sistemleri, toplantı priz kutuları gibi birçok yaşam alanında kolaylıklar sunmaktadır. Toplantı odalarında, özel çalışma alanlarında ya da açık ofislerde kullanılmak üzere her çeşit mobilya, ahşap, cam, metal ile uyumlu bir şekilde bütünleşir.
Kullanıcılar için kullanımı rahat ve pratik ürünler çeşitliliği sunan Masaüstü Priz Modülleri, tüm ofis ve diğer yaşam alanları için vazgeçilmez ürün gruplarındandır. Cihazların bağlantılarını sağlamak için tüm enerji ve zayıf akım prizleri parmaklarınızın tek bir dokunuşunda. Zengin sonlandırma seçenekleri, günümüz ofis uygulamalarında modern ve estetik bir görünüm ile beraber mükemmel bir bütünlük sağlar.

Yeni ve şık ergonomik tasarımlı Masaüstü Priz Modülleri ve entegre priz sistemleri ile; PC'ler, cep telefonları, audio ve video sistemleri gibi mobil uygulamalar için gerçek kullanım kolaylığı ve hızlı bağlantı çözümleri sunar.
Hem mobil hem de masa başı kullanıcıları için kişiselleştirilebilen entegre çözümler sunan donatılmış ve donatılabilir saklama kanalları, kapak sistemleri ile kullanım kolaylığı sunar.Masaüstü Priz Modülleri her kesime hitap edebilecek ürün içeriğiyle projelerinize tam uyum sağlar. Ürün içerisinde bulunan mekanizmaları isteğe bağlı olarak özgürce kendiniz seçebilir ve hazır donatılmış ürünleri tercih edebilirsiniz. İster ahşap kaplama, ister metal görünüm, ister renk renk tasarımları ile ofislerinizi renklendirebilirsiniz.
Özelleştirilebilir Yapısı: Kuvvetli ve zayıf akımları ayırarak dikey olarak dağıtım yapmaya yardımcı olur. Tavanda veya yerden beslenebilir. Tamamiyle alüminyum gövde için farklı renklerde üretim yaptırılabilir. Montaj serbestliği ve esnekliği sağlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Toplantı Masası Gömme Priz Kutusu - Avantajlı Fiyatlar!

Toplantı Masası Priz Kutusu Modelleri / Görseller