Toplantı Masası Gömme Priz Kutusu - Avantajlı Fiyatlar!

Toplantı Masası Gömme Priz Kutusu

Toplantı Masası Gömme Priz Kutusu;
Metalline'ın entegre çalışması ve priz çözümleri, zengin sonlandırma seçenekleri ile günümüz ofis uygulamalarında modern ve estetik bir görünüm sağlıyor. Toplantı odaları ve özel çalışma alanlarında kullanılmak üzere tasarlanmis, donatılmış ve donatilabilir masa altı prizler, dekoratif masa prizleri, burotik bloklar gibi birçok yaşam alanlarında uyum sağlıyor.
Toplantı Masası Priz Kutuları ile, Ofis, ev, hastane gibi pek çok alanlarda kullanım rahatlığı sağlayan entegre priz sistemleri ile rahatlikla oluşturabilirsiniz.




ift açılımlı özel seri kapak sistemleri ile karşılıklı toplantılar için en ideal çalışma ortamını oluşturur. Tek ünite, çift açılım özelliği ile kablo karmaşası gibi sorunların ortadan kalktığı entegre priz çözümleridir. Toplantı Masası Gömme Priz Kutusu özel trim ve alüminyum yapısıyla tüm mobilya ve özel kaplı masalarınızda harika sonuçlar ortaya koyar. Özel üretim, hızlı ve teknolojik yapısıyla tüm ihtiyaçlarınız için en ideal çözümler sunar.


Toplantı Masası Gömme Priz Kutusu ile fazla ve gereksiz kabloların çalışma alanlarında oluşturdukları rahatsızlığı en aza indirmek için hemen bize ulaşın.
Özelleştirilebilir Yapısı: Çift açılım kullanımı ile çok daha rahat ve kullanışlı priz sistemleri kullanımı sağlar. İstenilen renk ve donanımlarda özelleştirilebilir. Kablo kirliliğinden uzakta bir çalışma alanı için hemen bize ulaşın. Sadece sizlere özel üretim ve renklendirme ile eşsiz bir ofis ve yaşam alanı oluşturun.
Fiyat: Toplantı Masası Gömme Priz Kutusu Fiyatları ile özel üretici avantajlarından yararlanabilirsiniz. Hemen bize ulaşmak için TIKLAYIN!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Toplantı Masası Priz Kutusu Modelleri / Görseller

Masaüstü Priz Modülleri